Telefon : +382 20 20 21 20

Mezoterapija lica i tijela Aqvaforezom i Radiotalasni lifting lica i tijela

Mezoterapija lica i tijela Aqvaforezom i Radiotalasni lifting lica i tijela

17446 Pregleda

CILJ: podmlađivanje, regeneracija, zatezanje kože, smanjenje bora, usporavanje starenja...

CILJ: podmlađivanje, regeneracija, zatezanje kože, smanjenje bora, usporavanje starenja, ublažavanje ožiljaka i kapilara, zatezanje opuštene kože na licu, vratu i tijelu

KAKO DO CILJA: bezbjedno, neinvazivno , bezbolno

REŠENJE ZA VAS: mezoterapija

Novi Trendovi - Mezoterapija Aqvaforezom

Mezoterapija licaMezoterapija je savremena nehirurška metoda unošenja  raznovrsnih vitaminskih, hranljivih i drugih koktela i aktivnih supstanci u srednji sloj kože, koji se zove mezoderm.

Koktele možemo unositi na dva načina. Preko kože, pomoću specijalnog aparata, ili na stari, tradicionalan način, pomoću šprica i igle. Bilo koja metoda da se koristi, cilj je isti, a to je podmlađivanje, regeneracija, zatezanje kože, smanjenje bora, usporavanje  starenja, ublažavanje ožiljaka i kapilara, zatezanje opuštene kože  na licu, vratu i tijelu i za rješavanje mnogih drugih problema.

Nauka se pobrinula da za kozmetičku industriju napravi aparat koji je moderna, bezbjedna, neinvazivna , bezbolna  alternativa klasičnoj mezoterapiji. To je najnoviji revolucionarni pronalazak, pomoću koga transdermalnim putem, tj Aqvaforezom u kožu unosimo različite koktele. Akvaforeza je tehnologija koja koristi električnu energiju kako bi ubacila određene sastojke kroz kožu. Djelovanjem na kožu, električna energija mijenja njene karakteristike. Otvaraju se sitni kanali pomoću kojih ćelije komuniciraju i omogućavaju prolaz preparata, koji u drugim okolnostima ne bi mogli proći kroz kožu. Kada su ti kanali otvoreni u mezoderm unosimo razne supstance u svrhu pomlađivanja kože, smanjivanja bora, uklanjanja celulita i masnih naslaga. Ovom transdermalnom metodom pomoću aparata možemo u mezoderm da unosimo sve hidrosolubilne aktivne materije koje smo ranije ubrizgavali iglom i sva kozmetička sredstva i supstance koje imaju sposobnost prenošenja elektroporacijom.

Metoda je nova, a savremeni način unošenja koktela je kroz kožu bez povredjivanja tkiva i opasnosti od prenošenja infekcije. Ovaj pronalazak se pokazao kao izuzetno efikasan, bezbjedan, bezbolan, luksuzan tretman. Nije potrebno vrijeme oporavka i nema nikakvih neželjenih efekata. Prednost aparata je i u tome što možemo u jednom tretmanu da tretiramo cijele regije i da kombinujemo nekoliko različitih preparata i hranljivih sastojaka, koji se ravnomjerno resorbuju, ubrzavaju oporavak kože, vraćaju tkivu zdrav i mladalački izgled i usporavaju starenje. Mezoterapija aparatom postaje metoda izbora kod starenja kože lica, vrata, ruku, smanjenog tonusa, kao I kod tretiranja tijela, masnih naslaga, celulita, naročito kod narandžine kore. Kokteli poboljšavaju mikrocirkulaciju, ubrzavaju lipolizu, popravljaju opšte stanje kože. Mezoterapija Aqvaforezom, pored kavitacije zauzima  vodeće mjesto u poboljšanju regeneracije, izgleda i opšteg stanja kože. Najbolji rezultati su se pokazali kad mezoterapiju kombinujemo sa drugim anticelulit programima. To su osim kavitacije i vakum programi, detoxikacija, limfna drenaža, alge, ljekovita glina, gipsane bermude... Vrste supstanci, takozvani kokteli se određuju po strogo utvrđenim pravilima u zavisnosti od mjesta i problema koji želimo da tretiramo, stanja kože i efekta koji želimo da postignemo

Sve hidrosolubilne sastojke unosimo  pomoću aparata za mezoterapiju, takozvanim transdermalnim putem pomoću aqvaforeze.

Najbolji rezultati su se pokazali kad mezoterapiju kombinujemo sa drugim anticelulit programima. To su kavitacija, vakum programi, detoxikacija, limfna drenaža, alge, ljekovita glina ,gipsane bermude i dr.

RADIOTALASNI LIFTING

mezoterapija tijelaUvijek aktuelna oblast, je usporavanje procesa starenja. Opšte prihvaćen koncept, gdje se svi slažu je, da je to proces koji podrazumijeva sinergično dejstvo više metoda, jer jednom metodom ne možemo postići potpune rezultate.        Radiotalasni lifting je izazvao veliku pažnju, jer od nedavno važi za najpopularniji nehirurški tretman podmlađivanja. Timovi stručnjaka su predstavljali svoje rezultate   i osvojili velika priznanja prisutnih, i stručne javnosti, jer su  dobijeni rezultati  prevazišli i najoptimističnija očekivanja.

Radiotalasni lifting je poseban tretman koji se radi zbog sprečavanja preranog starenja, dok starijim osobama služi za uklanjanje već vidljivih bora i zatezanje opuštene kože. Preporučuje se osobama koje žele efekat liftinga ali ne i hiriršku intervenciju.

Postupak je jednostavan,komforan, potpuno bezbedan i bezbolan. Preko regije koja se tretira nanosi se gel, zatim se prelazi bipolarnim elektrodama, koje emituju toplotu u dubinu kože, tako da se površina kože ne pregrijava, već klijenti osjećaju samo blagu prijatnu toplotu.Za održavanje mladolikog izgleda presudno je prisustvo kolagena i elastina u koži. Organizam već od 25.te godine značajno smanjuje njihovo stvaranje, pa koža počinje da se opušta i stvaraju se prve bore.

 Radiotalasi toplotnim efektom izazivaju sintezu novog kolagena i elastina, a već prisutni kolagen se kontrahuje, što dovodi do momentalnog zatezanja kože , tako da se efekat liftinga vidi odmah nakon prvog tretmana. Na čelu i oko očiju, sitnije bore nestaju, a duboke postaju značajno pliće, a nazolabijalne brazde se smanjuju, i koža zateže, ne samo na licu, već na vratu i deholteu gdje se značajno popravlja  kvalitet i izgled kože..

Dugotrajni rezultat u redukciji bora i zatezanju kože postiže se serijom od nekoliko tretmana, u vremenskom razmaku od mjesec dana, zbog kumulativne sinteze novog kolagena i elastina. U zavisnosti od starosne dobi i stepena izraženih bora, za održavanje postignutog efekta, preporučuje se kombinacija više različitih metoda, jer jednom metodom ne možemo postići potpune rezultate. Sve metode treba da budu komforne, bezbjedne i sigurne i da klijent može poslije tretmana da nastavi da obavlja svoje dnevne aktivnosti.

Lokacija

mapa

Kontakt

Beauty centar Estebel

Bulevar Svetog Petra Cetinjskog 42

81000 Podgorica, Crna Gora

tel:   +382 20 20 21 20
mob: +382 68 20 21 20
mob: +382 67 20 21 20

e-mail: estebel-wb-@t-com.me