Telefon : +382 20 20 21 20

Instant ljepota pred dane praznika

Instant ljepota pred dane praznika

30868 Pregleda

Savremena žena želi da sebe predstavi u što boljem svijetlu, kako u privatnom tako i u poslovnom životu. Dok su se nekadašnje "velike žene svijeta" trudile da svojim izgledom pokažu i prikažu nevinost i ranjivost, danas, savremena žena ističe svoju ljepotu, šarm i izgled, svojom samouvjerenošću, uspjehom,  kako u privatnom životu tako i na poslu.

ljepotaZadovoljna, uspješna žena zrači, samouvjerena je i lijepa.

Ukupnom utisku doprinosi i njena njegovanost, kako kože lica i tijela tako i frizura koja je sastavni dio ukupnog utiska.

Većina njegovanih žena nema potrebe da u toku proslava i praznika brine o svom izgledu, ali nikad nije naodmet uraditi još ponešto što će doprinijeti boljem izgledu i prikriti poneki nedostatak.

Čarobni štapić pomoću koga se u trenu brišu tragovi umora stižu u vidu seruma i maski za osvježenje i zatezanje kože.

Važni sastojci u ovim preparatima su proteini i elementi za vlaženje, koji trenutno vraćaju koži sjaj i svježinu, pa ten postaje baršunast a koža svilenkasta. Za one kojima treba i zatezanje i učvršćivanje kože ,i za njih postoje takodje maske kod kojih se za 20 minuta vidi lifting efekat i koje brišu sve tragove  umora , bora i borica.

Poslije skidanja seruma i maske možemo nanijeti na lice, vrat i deholte neku hidrantnu ili modelaž kremu i preko nje nezaobilazan čarobni prah, kad su slavlja u pitanju-puder.

lice instant 2Kad govorimo o puderima, tu se kozmetička industrija zaista potrudila i na tržištu se nudi zaista širok asortiman pudera. Možemo naći sve od različitih boja, konzistencije,mirisa...

Ali ono što je bitno je da je koža pripremljena, da je obavezno stavljena neka hidrantna krema kao podloga i tek nakon toga tečni puder, poslije njega ide puder u prahu ili kameni, ako idemo na neku svečanost.

Naravno obavezno treba vodit računa i o nijansama i količini pudera koji se nanosi.

Za one koji žele da im se puder stapa sa kožom i da se ne primjećuje treba prvo na čelo, nos i obraze nanijeti tanak sloj svjetlije nijanse, ravnomjerno ga rasporedit po cijeloj površini i nakon toga staviti tamniju nijansu tamo gdje je potrebna neka korekcija.Naravno prelazi izmedju ovih nijansi treba da budu blagi bez oštrih ivica i prelaza.

Ako puder na licu djeluje prozračno, ako su boje dobro odabrane i ako su prelazi neprimijetni, to znači da je postignuta ravnoteža i da ćemo imati blistav ten u toku slavlja, bez obzira na poneku neprospavanu noć.

Lokacija

mapa

Kontakt

Beauty centar Estebel

Bulevar Svetog Petra Cetinjskog 42

81000 Podgorica, Crna Gora

tel:   +382 20 20 21 20
mob: +382 68 20 21 20
mob: +382 67 20 21 20

e-mail: estebel-wb-@t-com.me