Telefon : +382 20 20 21 20

Sajam u Milanu

10299 Pregleda

U Fiera Milano Siti koji je od prilike kao površina cijele Podgorice od 17-og do 20-og novembra je održan po 28 put, kongres Les nouvelles esthetiques.

rimnaslovna

U Fiera Milano Siti koji je od prilike kao površina cijele Podgorice od 17-og do 20-og novembra je održan po 28 put, kongres Les nouvelles esthetiques.

To je međunarodno udruženje profesionalnih estetičara i svih onih koji se bave naukom i istraživanjima u oblasti kozmetike iestetike. Poslije onog u Parizu, ovo je najznačajnije okupljanje estetičara iz cijelog svijeta, pogotovu što se u Milanu istovremeno održava i okupljanje CIDESCO terapeuta, njihova prezentacija i predstavljanje svih onih koji su imali tu privilegiju i čast da dobiju CIDESCO diplome. Za one koji ne znaju CIDESCO je najznačajnija organizacija koja okuplja profesionalne estetičare iz cijelog svijeta i ima svoje sekcije (ogranke) u mnogim zemljama svijeta. (U Crnoj Gori samo ja imam njihovu diplomu) Diploma CIDESCO je najznačajnije i prestižno priznanje u oblasti kozmetike.

Sajam se sastoji iz sajamskog i kongresnog dijela. U sajamskom dijelu kozmetičari, estetičari i ostali posjetioci su imali priliku da se upoznaju sa najnovijim dostignućima iz svijeta kozmetike, kako preparativne tako i najsavremenijih aparata IPL Lasera, opreme za fitness,wellness, SPA centre, aparate za borbu protiv celulita… jednom riječju oprema koja izgleda kao da ste ušli u vasionski brod.

U kongresnom dijelu koji je uvijek riznica znanja za profesionalce koji žele da se usavršavaju i da prate svjetske trendove. Po pravilu, vodeći svjetski stručnjaci su zaduženi da edukuju svoje mlađe kolege i sve one koji tu na licu mjesta žele da čuju savjete najkompetentnijih ljudi i stručnjaka iz najrazličitijih grana kozmetike. Edukativni dio je uvijek najinteresantniji, jer tu možete čuti pitanja i odgovore iz svih aktuelnih oblasti, kao što je IPL laser koji pobuđuje najveću pažnju, jer je trenutno trajna epilacija hit u svijetu.

Ništa manju pažnju nije pobudilo predavanje o ručnom peglanju bora pomoću botulike seruma, lifting maski i njihova prednost u odnosu na injekcije klasičnog botulina. Mezoterapija pomoću aparata. Ručne tehnike masaža lica i tijela i pored svih aparata, su u vrhu interesovanja.

Ostale interesantne teme su bile iz oblasti plastične hirurgije, zatim kozmetička lipoliza pomoću najnovije tehnike takozvane KAVITACIJE,kojom se vrši preoblikovanje tijela.

Stručnost i nestručnost u kozmetičkim salonima nijesu samo naša stvarnost već i u mnogim većim centrima i razvijenim zemljama pa je jedno veliko predavanje bilo posvećeno gljivicama i njihovom prenošenju preko nesterilnih instrumenata za pedikir.

milano1

milano2

milano3

 

Lokacija

mapa

Kontakt

Beauty centar Estebel

Bulevar Svetog Petra Cetinjskog 42

81000 Podgorica, Crna Gora

tel:   +382 20 20 21 20
mob: +382 68 20 21 20
mob: +382 67 20 21 20

e-mail: estebel-wb-@t-com.me