Telefon : +382 20 20 21 20

Energetska masaža - otvaranje čakri

Energetska masaža - otvaranje čakri

20571 Pregleda

Pronalazak drevnog istoka, koji donosi brojne dobrobiti...

5chakrePronalazak drevnog istoka, koji donosi brojne dobrobiti na različitim dijelovima tijela, pomoću stimulacije i pritiska na specifične reflexne tačke, Koje se nazivaju Čakre, ili krugovi života, centri moći, energetske tačke… olakšava nam ,razumijevanje istočnjačke filozofije življenja, i njihov način liječenja.

Čakri ima  sedam, i svaka je povezana sa odredjenim organom.Ako je aktivnost neke čakre blokirana, dolazi do smetnji ili do bolesti. To su zone iz kojih idu jake energije, koje pokreću tijelo da izbalansira sopstvenu energiju i počne samoizlečenje.To je poseban ritual protoka pozitivne energije duž meridijana, stimulišući ih, i usmjeravajući energetske tokove, tako da postižemo snažan energetski balans, koji pruža čulima oslobadjanje od teskoba,umora,neraspoloženja,nervne napetosti i stresa.

Ovaj ritual klijentu pruža dugotrajno opuštanje, harmoniju, i osjećaj blaženstva.. Holistički vitalne tačke, koje imaju direktan uticaj na energetske tokove zovu se Marma tačke.

U njima se spajaju nervi,arterije, vene i limfni sudovi i na tim tačkama, vršimo blagi pritisak i stimulišemo ih.

Ovo nije uobičajena masaža.

Ovo je energetski ritual, gdje mi postižemo snažni energetski balans, i uspostavljanje povjerenja i protok pozitivne energije izmedju terapeuta i klijenta. Naravno,potrebno je poznavanje i poštovanje unutrašnjeg stanja svakog pojedinca. U zavisnosti od toga šta želimo da postignemo ovim oslobadjanjem negativne energije,te čakre će mo  otvarati  postepeno, jer nikad ne možemo da znamo kako će se klijent ponašati. Ljudi se tokom otvaranja čakri različito ponašaju.

Neko počinje da plače,neko iznosi svoje najintimnije probleme, neko počinje nekontrolisano da se smije. Najčešći su oni koji se oslobadjaju negativne energije nekontrolisanim i bezvoljnim trzajima pojedinih grupa mišića.Kad ti trzaji polako prestanu, dešava se da klijent zaspe.

Zbog svega ovoga izuzetno je važan ambijent, vrsta muzike,mirna prijatna  prostorija, gdje klijent može da se opusti,ukaže povjerenje i otkrije svoje najintimnije probleme terapeutu, koji je spreman da sasluša i razumije patnje drugih ljudi, izbalansira energiju, i dovede klijenta u stanje unutrašnjeg mira, blagostanja, i jedinstvenog osjećaja opuštenosti i spokojstva.Samo tada možemo govoriti o energetskoj masaži i o dovodjenju klijenta u stanje NIRVANE.

Lokacija

mapa

Kontakt

Beauty centar Estebel

Bulevar Svetog Petra Cetinjskog 42

81000 Podgorica, Crna Gora

tel:   +382 20 20 21 20
mob: +382 68 20 21 20
mob: +382 67 20 21 20

e-mail: estebel-wb-@t-com.me