Telefon : +382 20 20 21 20

Skin transfer - Hijaluronskom kisjelinom, Kolagenom, Elastinom...

Skin transfer - Hijaluronskom kisjelinom, Kolagenom, Elastinom...

9853 Pregleda

Skin transfer system je specijalni kozmetički tretmanm koji  se bori protiv svih 7 znakova starenja od kojih je najznačajnija ishrana i dubinska hidratacija kože.

Skin transfer - Hijaluronskom kisjelinom, Kolagenom, Elastinom

U toku ovog tretmana, specijalnim aparatom za elektromagnetnu stimulaciju se obavezno unosi hijaluronska kisjelina, morski kolagen, elastin, vitamini i drugi elementi neophodni regeneraciji oštećene kože, naročito poslije vrelih ljetnjih mjeseci i oštećenja koja se stvore na koži.

goldKolagen je protein koji proizvodi naše tijelo i predstavlja sastavni dio vezivnog tkiva, koje je od vitalnog značaja, ne samo za izgled i stanje kože već za stanje cijelog organizma. Kolagen se sastoji od finih isprepletanih vlakana, koja čine finu mrežu a koja medjusobno povezuje ćelije i uz elastin čini osnovu za čvrstoću kože.Kad se ova vlakna "pokidaju",koža djeluje opušteno, uvelo i mnogo se brže puni borama.

Slogan za Hijaluronsku kisjelinu glasi: Bez operacije, bez bolničkog ležanja, a bez bora za jedan sat. Ovo nije reklama već trend u savremenoj kozmetologiji.

Hijaluronska kisjelina već godinama zauzima značajno mjesto u kozmetologiji i od presudne je važnosti za elastičnost, gipkost, zategnutost i čvrstinu kože.Hijaluronska kisjelina, uz kolagen i elastin ima sposobnost da povezuje vlakna i popunjava medjućelijske prostore, tako da koža postaje zategnuta, svježa i prozračna.

Ovaim tretmanom vraćamo i nadoknađujemo vlagu, elastičnost, zategnutost koži koja je počela da pokazuje znake isušivanja i stvaranja bora nastalih usled sunca, vjetra, slane vode, hlora, znojenja i širenja pora.

Lokacija

mapa

Kontakt

Beauty centar Estebel

Bulevar Svetog Petra Cetinjskog 42

81000 Podgorica, Crna Gora

tel:   +382 20 20 21 20
mob: +382 68 20 21 20
mob: +382 67 20 21 20

e-mail: estebel-wb-@t-com.me