Telefon : +382 20 20 21 20

Kavijar - Dašak luksuza na vašoj koži

Kavijar - Dašak luksuza na vašoj koži

32415 Pregleda

Kako produžiti mladalački izgled tema je koja zaokuplja sve nas. Kozmetičke kompanije ulažu ogromna sredstva da pronadju efikasne kozmeticke preparate, tretmane ili aparate koji ce biti neka vrsta  eliksira mladosti i upravo zahvaljujući njima imamo odgovore na mnoga pitanja.

 

Pravilna njega je najjači faktor zaštite kože, njenog održavanja i mladalačkog izgleda . Mnogi se pitaju; šta sa onima kojima su se već pojavile  bore? I za njih se savremena kozmetologija pobrinula i odložla proces starenja.

Jedan od najtraženijih kozmetičkih preparata, poznat kao sredstvo za prirodni lifting kože je KAVIJAR.

Kozmetički Tretmani Kavijarom su Prikladni za sve tipove kože kojima je poterbna dubinska hidratacija, revitalizacija i remineralizacija, naročito kao priprema za zimu. Zahvaljujući visokoj koncentraciji oligoelemenata, aminokisjelina, mineralnih soli iz morskih dubina i extrakta kavijara, koji imaju mikromolekule koji prodiru duboko u kožu, poboljšavajući ćelijsku aktivnost i obezbjedjujući koži  elemente koji su joj potrebni za hidriranje, regeneraciju i održavanje normalnih funkcija sa dugotrajnim djelovanjem.

Do saznanja o blagotvornom dejstvu kavijara na kožu,ne tako davno, došlo je sasvim slučajno. Prilikom jednog putovanja, jedna kozmetičarka je na obali mora vidjela žene iz okolnih sela, koje su čistile ribu i vadile crnu ikru. Pažnju joj je privukao veliki kontrast izmedju izboranih, od vjetra isušenih lica, i mladalačkih, glatkih ruku. Poslije toga je u seriji ispitivanja, naročito  Berlinski institut za ekologiju, tokom 2000godine, sproveo detaljnu analizu hemijskog i biohemijskog sastava ikre iz riba. U izvještaju o ovom ,,crnom brilijantu“, kako su ga nazvali, koncentracija velikog broja oligoelemenata, predstavlja katalizatore mnogih procesa razmjene materija u koži. Ikra, kao i druga reproduktivna tkiva, sadrži biokomplekse koji kontrolišu mehanizme ćelijske diobe. Od tada, kavijar se ne smatra samo simbolom luksuza i ukrasom praznične trpeze, već i efikasnim kozmetičkim sredstvom.

Savremena kozmetika, danas, kavijar koristi u tačno odredjenim koncentracijama.Dokazano je da preventivno djeluje na pojavu bora, revitalizuje i hrani kožu,uspostavlja hidrolipidnu ravnotežu,dubinski čisti pore, izgladjuje mikroreljef epiderma i utiče na aktiviranje procesa stvaranja kolagena i elastina u koži, zbog njegove sposobnosti da inicira mrhanizme ćelijske diobe. Upotrebom kavijara u kozmetici, koža dobija sve što joj je potrebno odjednom. Sastojke kavijara koža lako upija, a ono što je naročito važno je to, da sastojci iz kavijara ne izazivaju nikakve alergijske reakcije.

Maske sa visokom koncentracijom Kavijara preporučuju se za zreliju,suvu i stresom ugroženu kožu.

Lokacija

mapa

Kontakt

Beauty centar Estebel

Bulevar Svetog Petra Cetinjskog 42

81000 Podgorica, Crna Gora

tel:   +382 20 20 21 20
mob: +382 68 20 21 20
mob: +382 67 20 21 20

e-mail: estebel-wb-@t-com.me