Telefon : +382 20 20 21 20

Miolifting

Miolifting

10829 Pregleda

Miolifting je kombinacija ručne masaže i masaže pomoću aparata za "peglanje bora"

gdje specijalnom masažnom tehnikom podižemo tonus, ispravljamo bore a maskama prilagodjenim svakom tipu kože posebno,modeliramo konture lica.

Usporiti starenje, djelovati protiv vremena, (našeg najvećeg neprijatelja), očuvati ljepotu, svježinu i harmoniju kojima nas je priroda obdarila,je preokupacija svih nas ,a naročito tokom poslednjih decenija nauka se pobrinula da svi odaberemo za sebe ono što nam najviše odgovara.

Danas , ljudi u već poodmaklim godinama, žele da produže svoje psihičke, mentalne, radne, i fizičke aktivnosti, a da pritom izgledaju svježi, sa zdravom, elastičnom, svježom i baršunastom kožom i poslije 65_ te.

Naravno, sitne bore i nabori se s godinama stvaraju, pogotovu  na mjestima gdje je mimika jače izražena.

lice klasicni tretmanDa bi kožu što duže održali zdravom, i elastičnom, nezaobilaznu ulogu ima masaža lica.Masažom se pospješuje razmjena materija, ubrzava cirkulacija, olakšava detoxikacija i dopremanje hranljivih sastojaka u kožu. Time odlažemo opuštanje mišića i stvaranje bora, a koža zadržava mladalački izgled. Treba naglasiti da je izuzetno važna vrsta masaže koju će mo primijenit za odredjenu osobu.

Postoji više vrsta masaža; Od onih antistres i relax, koje imaju funkciju da opuste mišiće da bi pospješili detoxikaciju, zatim, limfna drenaža koja je nezaobilazna kod podočnjaka, podbuhlog(natečenog) lica, do energetskih masaža , koje pružaju čulima dugotrajno opuštanje i harmoniju, a i poboljšavaju opšte stanje organizma.

Kod osoba u zrelim godinama, kad su nabori već počeli da se primjećuju, veoma je vazna miolifting masaža. Ako je koža atonična,asfistična,mlitava, i ako su smanjene kontrakcije i ishrana mišića , obavezno radimo jaču, energetsku masažu, a zatim, masažu za podizanje tonusa mišića.

To je specijalna masažna tehnika kojom se mišićni tonus podiže u njihov fiziološki položaj, naravno, prateći mišiće i njihove pripoje. Miolifting masažu radimo direktno uz bore,tako da se one potpuno isprave.

Da bi tonus mišića održali ovako podignut, a bore ispeglane, neophodno je poslije masaže aplicirat preparate, specijalno namijenjene, za učvršćivanje tonusa , peglanje bora i ishranu kože. Ja u salonu koristim za ispravljanje bora ,, botu like“ serum koji blago parališe mišiće i održava ih učvršćene i podignute.  Za hidrataciju, remineralizaciju,oxigenaciju, hranjenje i detoxikaciju koristim razne vrste algi;Laminaria,Gracilaria,Plancton,Alga Bruna, i još mnoge druge, jer  su alge nezamjenljive .

Ovako njegovana osoba, se osjeća sigurna,samouvjerena,opuštena, uživa u radostima života, jer su njen; um,misao,duh i tijelo u potpunoj harmoniji.

Lokacija

mapa

Kontakt

Beauty centar Estebel

Bulevar Svetog Petra Cetinjskog 42

81000 Podgorica, Crna Gora

tel:   +382 20 20 21 20
mob: +382 68 20 21 20
mob: +382 67 20 21 20

e-mail: estebel-wb-@t-com.me