Telefon : +382 20 20 21 20

Šta je Kavitacija?

Šta je Kavitacija?

40074 Pregleda

Ultrazvučna KAVITACIJA je najnoviji hit u tretiranju celulita i uklanjanju lokalizovanih masnih naslaga.

Kavitacija se danas smatra jednim od najmoćnijih mehanizama pomoću koga se uništavaju masne ćelije.

To je najnovija metoda, čija tehnologija omogućava neinvazivan i bezbolan tretman koji je ciljano usmjeren na one dijelove tijela gdje imamo nakupljene te tvrdokorne masnoće, kojih se ne možemo osloboditi ni jednom do sada dostupnom metodom, niti dijetom a ni vježbama.To su najčešće: stomak, kukovi,butine,unutrašnji dio koljena,nadlaktice, stražnjica.....Znači oni dijelovi sa kojih nikakvom dijetom ne možemo vidno smanjiti te naslage.

Ultrazvučna KAVITACIJA uklanja upravo te tvrdokorne masne naslage ciljano,na tačno određenim mjestima i to bez ikakvih operativnih zahvata.

Ovaj mehanizam funkcioniše kombinacijom ultrazvuka velike snage i niske frekvencije i radio-talasa jačine20KHz(kiloherca), koje ljudsko tijelo ne može osjetiti.Ultrazvučne talase usmjeravamo za svakog klijenta posebno, tačno na određenu dubinu u tkivu, što omogućava i obezbjeđuje selektivno razbijanje masnih ćelija, pri čemu koža, krvni sudovi, nervi i mišići ostaju zdravi.Ultrazvuk stvara u tkivu mjehuriće, koji se uvećavaju dekompresijom i rastom temperature, usled čega ovi mjehurići explodiraju i masne ćelije pucaju.Nakon razbijanja, masne ćelije odlaze kao trigliceridi u međućelijske prostore i tamo se pomoću enzimskih aktivnosti dijele na glicerol i više masne kisjeline, koje metaboličkim procesima odlaze u jetru i dalje se ta masnoća razgrađuje isto kao i hrana koju unosimo u organizam.Za što uspješniju eliminaciju otopljene masnoće, veoma je važno da aparat za kavitaciju bude sa ugradjenim radiotalasima. To ima najnovija serija aparata, koja klijentima garantuje bezbjednost, luksuz i zadovoljstvo, jer je smanjenje obima poslije prvog tretmana mnogo vidljivije, upravo zbog limfne drenaže koja je obavezni i sastavni dio tretmana.

Metoda nije invazivna, ne osjećate skoro nikakav bol , samo blago zujanje u ušima. i ne postoje neželjeni efekti nakon ovog tretmana.Ono što je obavezno je da obavimo preventivni pregled i razgovor sa osobom, kao mjeru predostrožnosti i selekciju, kome možemo a kome ne, da radimo KAVITACIJU. Tretman se ne preporučuje jedino osobama koje imaju bilo kakav metal u organizmu(proteze, baj pas)zatim, diabetičarima i osobama koje imaju tromboflebitis kao i u toku trudnoće.

Pored topljenja masnih naslaga KAVITACIJOM poboljšavamo stanje i izgled cijelog tijela. Najnovija verzija našeg aparata,koji je kombinacija RFa(radiofrekvence) i ultrazvuka velike snage a niske frekvencije, (što znači dva aparata u jednom),masne naslage topimo a koža izgleda glatka i zategnuta a cirkulacija je mnogo bolja.

Ovaj tretman preporučujemo i poslije porođaja za zatezanje stomaka, zatim poslije liposukcije, kad koža ostaje neravna i talasasta. KAVITACIJOM se te neravnine otklanjaju u potpunosti, tako da koža postaje ravna i glatka. Jednim tretmanom KAVITACIJE obim može da bude manji za jedan konfekcijski broj , tj oko 4sm,a kod vodenog celulita i smetnji usled zadrzavanja vode i više od toga,i do 6 santimetara.

ZONE NA KOJIMA SE RADI KAVITACIJA

Lokacija

mapa

Kontakt

Beauty centar Estebel

Bulevar Svetog Petra Cetinjskog 42

81000 Podgorica, Crna Gora

tel:   +382 20 20 21 20
mob: +382 68 20 21 20
mob: +382 67 20 21 20

e-mail: estebel-wb-@t-com.me