Telefon : +382 20 20 21 20

Vakum  tehnike u službi celulita - Metode drevnih naroda

Vakum tehnike u službi celulita - Metode drevnih naroda

19370 Pregleda

Celulit je je bio poznat još u davnim vremenima.

caseDrevni narodi, pogotovu civilizacije na Istoku su ovaj problem rješavali na vrlo specifičan način - Vakum tehnikom, tj postavljanjem čaša na celulitom  ugrožena mjesta, na raznim dijelovima tijela, na vrlo jednostavan ali veoma učinkovit način.To je postupak kojim se pomoću čaša stvara vakum koji podiže tkivo i izvlači celulit na površinu koji drenažnom tehnikom eliminišemo iz tkiva i međućelijskih prostora

Danas smo se otudjili od prirode, nemamo vremena za fizičke aktivnosti i šetnje na svježem vazduhu, a nepravilna ishrana, stres, psihiška opterećenost, konzumiranje gaziranih i alkoholnih pića su postali sastavni dio  života. Danas nam za obavljanje svakodnevnih poslova nedostaje energije. Kozmetička industrija nam nudi mnoge savremene metode i aparate za relaxaciju, i rešavanje problema celulita, gojaznosti, nagomilavanje masnoće na pojedinim dijelovima tijela i drugih neestetizama. Tu su razni wellness tretmani, wraping i aromaterapija uz alge, glinu, morske trave i alge, šećer, sumporne soli...Uz sve ovo, savremeni beauty centar nudi tretmane mnogim   aparatima. Pogotovu vakuum aparati zaokupljaju pažnju, kako stručnjaka tako i klijenata.

case1Medjutim, filozofija drevnog istoka, pogotovu stare Indije, danas je sve više popularna, zauzima sve više prostora svojom specifičnošću ,i sve više se primenjuje u savremenim kozmetičkim, wellness I SPA centrima, tako da se smatra draguljem ponude, i pitanjem prestiža,ne samo vakum tehnike već primjena nekog od mnogih Ayurveda tretmana, koji su u službi rješavanja mnogih problema uključujući i celulit.  Svi ovi ayurveda tretmani su prilagodjeni čovjeku, njegovoj dobrobiti , blagostanju, psihičkoj rasterećenosti koju čovjek osjeti poslije svakog tretmana koji, svaki pojedinačno, daju izuzetne rezultate u tretiranju raznih disbalansa.

Ovaj 5000 god stari ritual se održao zahvaljujući svojim nevjerovatno jakim sposobnostima da dovede u ravnotežu ;duh,dušu i tijelo.

Autor

SLOBA BUBANJA

Lokacija

mapa

Kontakt

Beauty centar Estebel

Bulevar Svetog Petra Cetinjskog 42

81000 Podgorica, Crna Gora

tel:   +382 20 20 21 20
mob: +382 68 20 21 20
mob: +382 67 20 21 20

e-mail: estebel-wb-@t-com.me