Telefon : +382 20 20 21 20

Salina protiv celulita

septembar 27, 2011

Proizvod bez koga ne možemo zamisliti niti početi nijednu kozmetičku procedura je salina. Salina je nezaobilazni tretman detoksikacije u borbi protiv celulita.

Iz ugla kozmetičarke: Mehanički piling tijela

Salina protiv celulita

Proizvod bez koga ne možemo zamisliti niti početi nijednu kozmetičku procedura je salina. Salina je nezaobilazni tretman detoksikacije u borbi protiv celulita. To je najpoznatiji i najpopularniji proizvod koji je već više godina na samom vrhu ljestvice, još iz vremena kad je dobio nagradu u Parizu na međunarodnom sajmu i kongresu kozmetike, za najbolji proizvod. Od tada je salina sastavni dio svih boljih spa i velnes centara u svijetu.

Salina je mješavina nekoliko vrsta morskih soli različitog porijekla i granulacije, sa raznih lokacija, zatim morskih trava, esencijalnih i aromatičnih ulja koja pomiješamo i njima radimo piling tijela, čistimo pore, oslobađamo kožu od izumrlih ćelija, pospješujemo detoksikaciju, limfnu drenažu i pripremamo kožu za dalje terapeutske procedure, bilo da se radi o mezoterapiji, anticelulit programima, zatezanju opuštene i mlitave kože ili programima mršavljenja.

Ovaj tretman ljepote više od 15 godina pomaže ženama, a takođe i kozmetičarima u borbi protiv celulita. Razbijajući deponovanu masnoću pomiješanu sa toksinima i pospješujući oslobađanje tečnosti koja je u zastoju, ovaj tretman ublažava efekat „narandžine kore”. Snaga saline je u bogatstvu oligoelemenata iz mora koji su potrebni za aktiviranje mnogih procesa u koži, kao i u tome što djeluje na same uzroke nastanka celulita.

Mješavina esencijalnih ulja koje sadrži ovaj preparat je formulisana tako da utiče na izlučivanje nagomilanih toksina. Bogata je enzimima sa antiinflamatornim svojstvima koji pomažu i regenerišu narušeno vezivno tkivo u kome su zarobljene voda i masti. Već nakon prve aplikacije jasno se može uočiti poboljšanje na koži, koja postaje nježna, glatka, kompaktna, svilenkasta i tonirana.

U stvari, ovim odličnim tretmanom pregrupiše se hidrolipidna masa, tako da epidermu daje elastičnost, stimulišući cirkulaciju i viskoznost ćelija. Naravno, ono što je nezaobilazan i za klijenta najbolji dio je aroma, koja svojim blagim, umirujućim terapeutskim djelovanjem na sva čula pospješuje mentalnu i fizičku relaksaciju.


Sloba Bubanja, kozmetičarka

Lokacija

mapa

Kontakt

Beauty centar Estebel

Bulevar Svetog Petra Cetinjskog 42

81000 Podgorica, Crna Gora

tel:   +382 20 20 21 20
mob: +382 68 20 21 20
mob: +382 67 20 21 20

e-mail: estebel-wb-@t-com.me